Kalfalık Belgesi Nasıl Alınır

 

2017 yılında üç mühendis tarafından kurulan ARTUN Belgelendirme, ARTUN ismini ortakların isimlerinin ilk harflerinin birleşmesi ile belirlemiştir. Ayrıca ARTUN kelimesi Türkçe kökenli bir kelime olup  “Kendine Güveni Olan, İstediği Hedefe Doğru İlerleyen” anlamında kullanılmaktadır.

 


ARTUN Belgelendirme 07.05.2018 tarihinde AB-0244-P numarası ile Türkiye Akreditasyon Kurumundan (TÜRKAK) yetki alarak Personel Belgelendirme konusunda Akredite edilmiştir.

 

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Mesleki Yeterlilik Kurumundan (MYK) yetki alarak İnşaat, Tesisat, Doğalgaz, Metal Kaynak, Makine ve Harita Sektörlerinde Uluslararası geçerliliği olan Mesleki Yeterlilik Belgesi verme konusunda yetkilendirilmiştir.

 

Kuruluşumuz; ülkemizde nitelikli iş gücünün artmasına, buna bağlı olarak da iş kazalarının azalmasına ve verimliliğin artmasına katkı sağlamak ve ilgili tarafların tüm haklarını koruyarak, kaliteli, tarafsız, bağımsız bir belgelendirme kuruluşu olmayı misyon edinerek yola çıkmıştır. Bu misyon ile çalışmalarına devam eden kuruluşumuz, belgelendirme süreçlerinin tamamında TS EN ISO/IEC 17024 Personel Belgelendirme standardına göre kalite yönetim sistemini yürütmekte ve sürekli iyileştirme ile kurumsal yapısını güçlendirmektedir.

 

Kalfalık Belgesi Nasıl Alınır

Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYK) Sorgulama

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam ve Pencere Korkuluğu ile Güvenli Yaşam

İPTV Bayilik Başvurusu, Ne Kadar Kazandırır