Pendik Perdeci

 

 

My Stil Home firmamız 2015 Yılında İstanbul’un Kartal ilçesinde kuruldu. Mekanik perde imalatı yapan firmamızın devamı olan My Stil Home geçmişteki tecrübelerinden dolayı kendini hızla geliştirerek sıradan bir perdeci mantığıyla değil tamamen mimari bakış açısıyla hareket ederek mekanların daha şık bir görünüme kavuşmasını sağlamayı şiar edinmektedir.

 

My Stil Home firmamızın kurucularından Serdar Bozkurt, 1995 yılında mekanik perde imalatı ile başladığı bu yolda yüzlerce kurumsal firmaya ve özel sektöre hizmet vermektedir.

 

Bunlardan biri Türkiye’de yapılmış perde ihalelerden en büyüğü olan (14.000 m2) Kartal Anadolu Adalet Saray’ının perdelerini zamanından önce teslim ederek kanıtladı.

 

Kurumsal perdeci mantığıyla ilerleyerek bir çok resmi ve özel sektörde de hizmetlerini zamanında sorunsuz teslim etti.

Yapmış olduğumuz hizmetler ve geçmişteki tecrübelerimizi My Stil Home adı altında birleştirerek siz değerli müşterilerimizin evlerini, ofislerini, mekanlarını zevkinize göre kişiselleştirerek daha modern bir hale kavuşturmaktadır.

 

Uzmanlık alanımız olan mekanik perdeler,kumandalı perdeler, uzaktan kumandalı perdelerin yanı sıra İthal duvar kağıdı, tül fon perde, döşemelik kumaşlar, mimari iç dekorasyon ve tadilat doğal taş uygulamaları zemin kaplamaları gibi birçok hizmeti de dekorasyon adı altında sizlere sunmaktadır.

 

Kalitemizden ödün vermeden verdiğimiz hizmetlerin arkasında durarak kurumsal kimliğimizle müşterilerimizin güvenini kazanarak yolumuza devam edeceğiz…

 

Pendik Perdeci

Beşiktaş Perdeci

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam ve Pencere Korkuluğu ile Güvenli Yaşam

İPTV Bayilik Başvurusu, Ne Kadar Kazandırır